Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Doe ondertussen het basisrecept, het water, de kerrie en de soepgroente in een (soep)pan en breng op middelhoog vuur aan de kook. Laat 8 min. op laag vuur koken en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de soep over grote kommen en serveer met de broodjes.
Romige kippensoep
Met vooraf gemaakt ragout maak je heel makkelijk deze romige kippensoep.
- bereidingstipZoek op de site naar 1194250 voor het basisrecept 'Kipragout'.
Romige kippensoep
Met vooraf gemaakt ragout maak je heel makkelijk deze romige kippensoep.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD137143_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
720 kcal
20 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Doe ondertussen het basisrecept, het water, de kerrie en de soepgroente in een (soep)pan en breng op middelhoog vuur aan de kook. Laat 8 min. op laag vuur koken en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de soep over grote kommen en serveer met de broodjes.
bereidingstip:Zoek op de site naar 1194250 voor het basisrecept 'Kipragout'.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 robuuste broodjes zaden en pitten
½ basisrecept kipragout
1¼ l water
2 tl kerriepoeder
500 g soepgroente bleekselderij gele wortel