Wraptaart met kidneybonenchili

Geen bestek nodig, deze tortillataart eet je zo uit het vuistje. Lekker!

565 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de roerbakgroente 5 min. op middelhoog vuur.

  2. Leg ¼ van de tortillawrap op de bodem van springvorm (ingevet). Schep ⅓ van de groente, ¼ van de kidneybonen-chilischotel en ¼ van de kaas over de tortilla. Herhaal met de rest tot je een taart krijgt. Eindig met een tortillawrap en bestrooi met de rest van de kaas.

  3. Bak de tortillataart ca. 15 min. in het midden van de oven goud-bruin. Serveer de taart met de guacamole.

  • Wraptaart met kidneybonen chili

    Instructievideo - 00:23 min.

Wraptaart met kidneybonenchili

Geen bestek nodig, deze tortillataart eet je zo uit het vuistje. Lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig