Wraps gevuld met chili sin carne uit de oven

Een Mexicaanse klassieker die nooit verveelt: wraps gevuld met chili sin carne!

750 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 12 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een hapjespan en bak de roerbakgroente 4 min. op hoog vuur. Voeg de chili sin carne toe en verwarm 2 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Verdeel de fijngesneden tomaten knoflook-ui over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de chili sin carne en de helft van de cheddar over de wraps, rol strak op en snijd elke wrap in 6 stukken.

  3. Zet de wrapstukken rechtop in de ovenschaal en bestrooi met de rest van de cheddar. Bak ca. 12 min. in de oven tot de kaas gesmolten is.

  • combinatietipLekker met zure room en koriander.

Wraps gevuld met chili sin carne uit de oven

Een Mexicaanse klassieker die nooit verveelt: wraps gevuld met chili sin carne!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig