Open lasagne met rucola, pestosaus en warmgerookte zalm

Een snelle lasagne? Het bestaat! Aan open lasagne komt geen oven te pas.

575 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de pastasaus in een pan en verwarm 7 min. op middelhoog vuur. Roer af en toe. Verwarm ondertussen in een steelpan de pestospread met de crème fraîche op laag vuur. Roer regelmatig. 

  2. Haal de lasagnebladen los van elkaar. Zo voorkom je dat ze aan elkaar plakken tijdens het koken. Kook de bladen in een ruime pan in 4 min. beetgaar, giet af en laat goed uitlekken.

  3. Leg op elk bord een lasagnevel en verdeel ⅓ van de tomatensaus, ⅓ van de pestosaus, ⅓ van de rucola en ⅓ van de zalm. Maak zo nog 2 lagen. Verdeel de kappertjes erover en serveer.

  • Open lasagne met rucola, pestosaus en warmgerookte zalm

    Instructievideo - 00:34 min.

Open lasagne met rucola, pestosaus en warmgerookte zalm

Een snelle lasagne? Het bestaat! Aan open lasagne komt geen oven te pas.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig