Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in dunne plakjes van een ½ cm. Halveer de tomaten.
Giet de pasta af in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de pasta met de pestospread, rucola, komkommer, tomaat en verdeel de zalm in stukken erover. Breng op smaak met peper en zout.
Pastasalade met zalm en pestospread
Pastasalade met zalm: lekker, snel en ideaal om mee te nemen naar het strand of het park.
- vegatipBekijk ook dit recept
- vegatipVervang de zalm door witte kaas en/of geroosterde pijnboompitten.
Pastasalade met zalm en pestospread
Pastasalade met zalm: lekker, snel en ideaal om mee te nemen naar het strand of het park.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD134348_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
550 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in dunne plakjes van een ½ cm. Halveer de tomaten.
Giet de pasta af in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de pasta met de pestospread, rucola, komkommer, tomaat en verdeel de zalm in stukken erover. Breng op smaak met peper en zout.
vegatip:Bekijk ook dit recept (https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1193890/pastasalade-met-spinazie-tomaat-en-rucola)
vegatip:Vervang de zalm door witte kaas en/of geroosterde pijnboompitten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g fusilli
1 komkommer
400 g rivolo-cherrytomaten
90 g koelverse pestospread
85 g rucola
250 g warmgerookte zalmfilets