Pastasalade met zalm en pestospread

Pastasalade met zalm: lekker, snel en ideaal om mee te nemen naar het strand of het park.

550 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in dunne plakjes van een ½ cm. Halveer de tomaten.

  3. Giet de pasta af in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de pasta met de pestospread, rucola, komkommer, tomaat en verdeel de zalm in stukken erover. Breng op smaak met peper en zout.

  • vegatipBekijk ook dit recept
  • vegatipVervang de zalm door witte kaas en/of geroosterde pijnboompitten.

Pastasalade met zalm en pestospread

Pastasalade met zalm: lekker, snel en ideaal om mee te nemen naar het strand of het park.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig