Gnocchi met truffelsaus en bloemkool

Romigheid ten top! Deze gnocchi met Parmezaan-truffelsaus staat 100% in onze lijstje lievelingsgerechten.

810 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng een ruime pan water aan de kook.

  2. Verhit de boter in een hapjespan en bak de ui met peper en zout 5-6 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de knoflook fijn, voeg toe en bak 1 min. mee. Voeg de bloem toe en laat in 2 min. garen.

  3. Voeg de tapenade, slagroom, het kokende water en de helft van de kaas toe en breng op hoog vuur al roerend aan de kook, laat 5 min. op matig vuur zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Snijd ondertussen de bloemkoolroosjes in stukken van ca. 3 cm en kook samen met de gnocchi 4 min. in de ruime pan beetgaar. Snijd het basilicum grof.

  5. Meng de bloemkool en gnocchi door de saus. Verdeel over diepe borden, bestrooi met de rest van de kaas en garneer met het basilicum.

  • variatietipLekker met rucola in plaats van basilicum
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gnocchi met truffelsaus en bloemkool

Romigheid ten top! Deze gnocchi met Parmezaan-truffelsaus staat 100% in onze lijstje lievelingsgerechten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig