Whiskey sour

Wauw, hoe chic ziet deze Whiskey Sour eruit met die kers op een prikker?

250 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pers de citroen uit.

  2. Meng 30 ml citroensap (per persoon) met het eiwit, whiskey, suikersiroop in de cocktailshaker 30 sec. Voeg de helft van de ijsblokjes toe en schud 30 sec.

  3. Doe de rest van de ijsblokjes in een glas. Schenk de cocktail hierop en wacht enkele seconden tot het schuimlaagje vormt. Haal een rode kers uit de bigarreaux en prik op de prikker. Serveer de cocktail direct.

  • combinatietipLekker met een paar druppels angustura bitters op de schuimlaag (flesje 200 ml, Dr. Siegert).

Whiskey sour

Wauw, hoe chic ziet deze Whiskey Sour eruit met die kers op een prikker?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig