Volkorencouscous met kipgehaktballetjes en spinazie

Kipgehaktballetjes maken doe je zo! Lekker met volkorencouscous.

570 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de selderij fijn, meng met wat peper door het gehakt en vorm er met vochtige handen 3 balletjes per persoon van. Verhit ½ el olie (per 4 personen) in een koekenpan en bak de balletjes in ca. 10 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin en gaar.

  2. Snijd de courgette in blokjes van ca. 1 cm en snijd de knoflook fijn. Verhit 1 el olie (per 4 personen) in een koekenpan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Breng op smaak met peper.

  3. Doe ondertussen de couscous met de kerrie in een kom. Schenk het water erover, roer door en laat 5 min. afgedekt staan. Roer los met een vork en meng de rest van de olie en de courgette erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Serveer de couscous met de spinazie en gehaktballetjes.

Volkorencouscous met kipgehaktballetjes en spinazie

Kipgehaktballetjes maken doe je zo! Lekker met volkorencouscous.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig