Snipper de rode ui. Doe in een kom, schenk de azijn erbij en laat staan tot gebruik.
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Snijd de mozzarella en tomaten in plakjes.
Besmeer de broodjes met de rucolapesto. Verdeel de mozzarella, tomaat en ingelegde ui erover. Breng op smaak met peper.
Toast met mozzarella, tomaat en ingelegde rode ui
Geïnspireerd door salade caprese, maar dan als lunch op toast!
- bereidingstipHet recept voor een halve portie rucolapesto kun je vinden door het nummer 1195064 in te voeren bij de zoekbalk van Allerhande.
Toast met mozzarella, tomaat en ingelegde rode ui
Geïnspireerd door salade caprese, maar dan als lunch op toast!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD147211_220x162_JPG.jpg)
4 personen
460 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de rode ui. Doe in een kom, schenk de azijn erbij en laat staan tot gebruik.
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Snijd de mozzarella en tomaten in plakjes.
Besmeer de broodjes met de rucolapesto. Verdeel de mozzarella, tomaat en ingelegde ui erover. Breng op smaak met peper.
bereidingstip:Het recept voor een halve portie rucolapesto kun je vinden door het nummer 1195064 in te voeren bij de zoekbalk van Allerhande.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 kleine rode ui
50 ml witte wijnazijn
8 sneetjes volkorenbrood
250 g mozzarella
380 g Tasty Tom trostomaten
½ portie rucolapesto
Dit heb je nodig
broodrooster