Schil de mango en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes. Snijd de munt fijn. Snijd de avocado’s in de lengte doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en doe in een kom. Prak fijn met een vork en meng de munt en olie erdoor. Breng op smaak met peper.
Besmeer het knäckebröd met de avocadospread en verdeel de plakjes mango erover.
Vezelrijk knäckebröd met avocado en mango
Knäckebröd + avocado + mango = lente op je bord!
- variatietipLekker met chilivlokken.
Vezelrijk knäckebröd met avocado en mango
Knäckebröd + avocado + mango = lente op je bord!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD147214_220x162_JPG.jpg)
4 personen
360 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes. Snijd de munt fijn. Snijd de avocado’s in de lengte doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en doe in een kom. Prak fijn met een vork en meng de munt en olie erdoor. Breng op smaak met peper.
Besmeer het knäckebröd met de avocadospread en verdeel de plakjes mango erover.
variatietip:Lekker met chilivlokken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 eetrijpe mango
5 g verse munt
2 eetrijpe avocado's
1½ el milde olijfolie
8 glutenvrij vezelrijk knäckebröd