Falafel-quinoaburger met zuivelspread, slamelange, rode biet en komkommer

Vega fastfood? Dat is deze falafel-quinoaburger!

500 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de falafel-quinoaburgers 7 min. op middelhoog vuur. Keer regelmatig.

  2. Verhit ondertussen de grillpan. Snijd de bakkersbollen overlangs doormidden en gril alle helften op de snijkant 3 min.

  3. Snijd ondertussen de halve komkommer in schuine plakjes. Besmeer alle snijkanten van de broodjes met de zuivelspread. Beleg de onderkant van de broodjes met wat slamelange, een burger en komkommer en dek af met de bovenkant van de broodjes. Druk iets aan en serveer.

  • serveertipLekker met zoete aardappelfrites.

Falafel-quinoaburger met zuivelspread, slamelange, rode biet en komkommer

Vega fastfood? Dat is deze falafel-quinoaburger!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig