Verwarm de rode-bietentortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen een ½ komkommer (per 4 personen) in dunne plakjes. Besmeer de tortilla’s met zuivelspread knoflook & kruiden en verdeel de plakjes komkommer en de babyspinazie erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Rol de tortilla’s strak op en snijd elke wrap in 6 stukken.
Rode-bietenwraps met zuivelspread, spinazie en komkommer
Rode-bietenwraps met zuivelspread, spinazie en komkommer zien er niet alleen fantastisch uit in de broodtrommel, maar smaken ook bietzonder goed!
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Rode-bietenwraps met zuivelspread, spinazie en komkommer
Rode-bietenwraps met zuivelspread, spinazie en komkommer zien er niet alleen fantastisch uit in de broodtrommel, maar smaken ook bietzonder goed!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD180609_220x162_JPG.jpg)
4 personen
250 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de rode-bietentortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen een ½ komkommer (per 4 personen) in dunne plakjes. Besmeer de tortilla’s met zuivelspread knoflook & kruiden en verdeel de plakjes komkommer en de babyspinazie erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Rol de tortilla’s strak op en snijd elke wrap in 6 stukken.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 bieten tortillawraps
½ komkommer
100 g zuivelspread knoflook en kruiden
50 g babyspinazie