BBQ portobello 'caprese'

Insalate caprese wordt portobello caprese. BBQ aan, champignon erop en vullen maar!

110 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Knip de tomaten in trosjes. Verwijder de stelen van de portobello’s. Bestrijk de buitenkant van de portobello’s met de olie.

  2. Verdeel de pastasaus, minimozzarellabolletjes en de tomaten over de portobello’s. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg de portobello’s in de grillschaal en rooster ca. 15 min. op de barbecue. Garneer met de basilicumblaadjes en bestrooi met peper en eventueel zout.

  • combinatietipLekker met geroosterde pijnboompitten.
  • variatietipVervang de tomaten door paprikareepjes of olijven. Of door salami (het gerecht is dan niet meer vegan).
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

BBQ portobello 'caprese'

Insalate caprese wordt portobello caprese. BBQ aan, champignon erop en vullen maar!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig