Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges en snijd in stukken van ca. 2 cm. Halveer de broccoliroosjes en snijd de selderij fijn. Verhit de boter in de wok of hapjespan. Bak de asperges, broccoli, vegetarische kipstukjes, garam masala en wat zout 5 min. al omscheppend op hoog vuur.
Voeg de rijst toe en bak al omscheppend 5 min. mee. Meng de selderij erdoor, verdeel over diepe borden en serveer.
Vega kiproerbak met groene groenten en rijst
Alle snelle koks opgelet: deze vega kiproerbak met groene groenten en rijst staat al in 15 min. op tafel!
Vega kiproerbak met groene groenten en rijst
Alle snelle koks opgelet: deze vega kiproerbak met groene groenten en rijst staat al in 15 min. op tafel!
hoofdgerecht
4 personen
520 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges en snijd in stukken van ca. 2 cm. Halveer de broccoliroosjes en snijd de selderij fijn. Verhit de boter in de wok of hapjespan. Bak de asperges, broccoli, vegetarische kipstukjes, garam masala en wat zout 5 min. al omscheppend op hoog vuur.
Voeg de rijst toe en bak al omscheppend 5 min. mee. Meng de selderij erdoor, verdeel over diepe borden en serveer.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
350 g groene asperges
400 g koelverse broccoliroosjes
20 g verse selderij
4 el vloeibare boter
300 g vegetarische kipstuckjes
1½ el garam masala
600 g 1 minuut basmatirijst