Mini-rodekool met Italiaanse kruiden

Klein maar fijn, dat geldt ook voor deze mini-rodekool met tijm en rozemarijn. Dan blijft er nog genoeg plek op tafel over voor andere bijgerechten!

110 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 30 min. oventijd

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwijder van de kooltjes eventueel de buitenste bladeren als die lelijk zijn. Leg de kooltjes op een met bakpapier beklede bakplaat.

  2. Pel de rode uien en snijd ze elk in 8 parten. Haal de tijm en rozemarijn uit de kruidenmix en leg op de bakplaat bij de rodekool. Besprenkel alles met de olijfolie, breng op smaak met peper en zout en hussel om. Rooster ca. 30 min. in het midden van de oven. Keer de mini-rodekool halverwege de baktijd.

  3. Pluk ondertussen de blaadjes van de takjes oregano uit het bakje Italiaanse kruiden. Haal de mini-rodekool uit de oven en leg de parten samen met de takjes tijm en rozemarijn op een schaal. Bestrooi met de blaadjes oregano.

Mini-rodekool met Italiaanse kruiden

Klein maar fijn, dat geldt ook voor deze mini-rodekool met tijm en rozemarijn. Dan blijft er nog genoeg plek op tafel over voor andere bijgerechten!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig