Cote de boeuf van de BBQ

Mooi weer? BBQ aan! En... tijd voor een mooi stuk vlees een cote de boeuf van de BBQ bijvoorbeeld.

655 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 15 min. wachten

2 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Dep de côte de boeufs droog met keukenpapier en wrijf in met de bijgevoegde dry rub. Gril (afhankelijk van de dikte) 8-10 min. Keer halverwege. Haal van de barbecue en laat afgedekt onder aluminiumfolie 15 min. rusten. Snijd 1 limoen in parten en serveer ernaast.

  • combinatietipServeer met gepofte knoflook-jalapeñomayo. Zoek op www.ah.nl naar 1196412.

Cote de boeuf van de BBQ

Mooi weer? BBQ aan! En... tijd voor een mooi stuk vlees een cote de boeuf van de BBQ bijvoorbeeld.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig