Steek de barbecue aan. Dep de côte de boeufs droog met keukenpapier en wrijf in met de bijgevoegde dry rub. Gril (afhankelijk van de dikte) 8-10 min. Keer halverwege. Haal van de barbecue en laat afgedekt onder aluminiumfolie 15 min. rusten. Snijd 1 limoen in parten en serveer ernaast.
Cote de boeuf van de BBQ
Mooi weer? BBQ aan! En... tijd voor een mooi stuk vlees een cote de boeuf van de BBQ bijvoorbeeld.
- combinatietipServeer met gepofte knoflook-jalapeñomayo. Zoek op www.ah.nl naar 1196412.
Cote de boeuf van de BBQ
Mooi weer? BBQ aan! En... tijd voor een mooi stuk vlees een cote de boeuf van de BBQ bijvoorbeeld.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD163236_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
655 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Dep de côte de boeufs droog met keukenpapier en wrijf in met de bijgevoegde dry rub. Gril (afhankelijk van de dikte) 8-10 min. Keer halverwege. Haal van de barbecue en laat afgedekt onder aluminiumfolie 15 min. rusten. Snijd 1 limoen in parten en serveer ernaast.
combinatietip:Serveer met gepofte knoflook-jalapeñomayo. Zoek op www.ah.nl naar 1196412.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
800 g AH BBQ Côte de boeufs
1 limoen
Dit heb je nodig
barbecue