Klop de eieren los in een mengkom en voeg de spinazie toe. Pureer met de staafmixer tot een glad mengsel en breng op smaak met zwarte peper en eventueel zout. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil van de vrucht.
Verhit de olie in de gourmetpannetjes. Verdeel het eiermengsel over de pannetjes en verdeel de garnalen erover. Bak in 4 min. gaar, afhankelijk van het gourmetstel.
Schep op elke omelet 1 tl mascarpone en bestrooi met citroenrasp.
Gourmet-spinazieomeletje met garnalen
Pasen = gourmetten! Lekker feestelijk met dit gourmet-spinazieomeletje met garnalen.
- vegatipVervang de garnalen door grof gehakte cashewnoten.
- bereidingstipJe kunt het eiermengsel 1 dag van tevoren klaarmaken. Bewaar gekoeld en afgedekt tot gebruik.
Gourmet-spinazieomeletje met garnalen
Pasen = gourmetten! Lekker feestelijk met dit gourmet-spinazieomeletje met garnalen.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD163271_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 porties
95 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de eieren los in een mengkom en voeg de spinazie toe. Pureer met de staafmixer tot een glad mengsel en breng op smaak met zwarte peper en eventueel zout. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil van de vrucht.
Verhit de olie in de gourmetpannetjes. Verdeel het eiermengsel over de pannetjes en verdeel de garnalen erover. Bak in 4 min. gaar, afhankelijk van het gourmetstel.
Schep op elke omelet 1 tl mascarpone en bestrooi met citroenrasp.
vegatip:Vervang de garnalen door grof gehakte cashewnoten.
bereidingstip:Je kunt het eiermengsel 1 dag van tevoren klaarmaken. Bewaar gekoeld en afgedekt tot gebruik.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 porties)
2 scharreleieren
50 g verse spinazie
1 citroen
2 tl olijfolie mild
60 g cocktailgarnalen
4 tl mascarpone
Dit heb je nodig
staafmixer
gourmetstel