Klop de slagroom met de poedersuiker met een handmixer in 2-3 min. stijf.
Doe de espresso met de ijsblokjes, melk en 1 el karamelsiroop per glas in een krachtige blender en mix tot het ijs helemaal fijngemalen is.
Giet het koffiemengsel in een hoog glas en schep de slagroom erop. Besprenkel met 1 tl karamelsiroop per glas.
Frapuccino
Schijnt de zon en is het warm? Maak dan een frappuccino! Koel je meteen weer af.
- bereidingstipGebruik voor een snelle versie kant-en-klare slagroom.
- vegantipGebruik voor een plantaardige versie een plantaardig alternatief voor slagroom en plantaardige drink in plaats van de melk.
Frapuccino
Schijnt de zon en is het warm? Maak dan een frappuccino! Koel je meteen weer af.
1 porties
590 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de slagroom met de poedersuiker met een handmixer in 2-3 min. stijf.
Doe de espresso met de ijsblokjes, melk en 1 el karamelsiroop per glas in een krachtige blender en mix tot het ijs helemaal fijngemalen is.
Giet het koffiemengsel in een hoog glas en schep de slagroom erop. Besprenkel met 1 tl karamelsiroop per glas.
bereidingstip:Gebruik voor een snelle versie kant-en-klare slagroom.
vegantip:Gebruik voor een plantaardige versie een plantaardig alternatief voor slagroom en plantaardige drink in plaats van de melk.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
15 g poedersuiker
100 ml slagroom
60 ml espresso
5 ijsblokjes
200 ml volle melk
1 el karamelsiroop
1 el karamelsiroop
Dit heb je nodig
handmixer
blender