Zet de espresso. Meng in de cocktailshaker met de melk, karamelsiroop en ijsblokjes. Schud 30 sec. en schenk in hoge glazen.
Iced latte caramel
Geen zin in warme koffie op hete zomerdagen? Trakteer jezelf op de koude variant met karamel.
Iced latte caramel
Geen zin in warme koffie op hete zomerdagen? Trakteer jezelf op de koude variant met karamel.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_109532_220x162_JPG.jpg)
2 personen
130 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Zet de espresso. Meng in de cocktailshaker met de melk, karamelsiroop en ijsblokjes. Schud 30 sec. en schenk in hoge glazen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
60 ml espresso
350 ml halfvolle melk
2 el karamelsiroop
8 ijsblokjes
Dit heb je nodig
hoge glazen