Pistache-ijskoffie

Deze pistache-ijskoffie, of pistache iced latte, maak je met pistachepasta, pistachenoten, je favoriete (plantaardige variatie op) melk en natuurlijk espresso. Als dat geen verwenmomentje is...

230 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Mix de pistachepasta met de pistachenoten in de hakmolen tot een fijne puree.

  2. Verdeel de pistachepuree over de bodem van de glazen. Besmeer met de achterkant van je lepel de onderste helft van het glas met de helft van de pistachepuree.

  3. Verdeel de ijsblokjes en melk over de glazen. Houd een lepel aan de bovenkant van het glas tegen de rand en giet voorzichtig de espresso in de glazen. Serveer direct.

  • vegantipVervang de melk door een vegan variant (bijvoorbeeld haverdrink, het gerecht is dan niet meer glutenvrij).
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Pistache-ijskoffie

Deze pistache-ijskoffie, of pistache iced latte, maak je met pistachepasta, pistachenoten, je favoriete (plantaardige variatie op) melk en natuurlijk espresso. Als dat geen verwenmomentje is...

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig