Chocoladecake uit de airfryer

Chocoladecake is altijd een goed idee. En nu maak je 'm ook nog eens vegan én in de airfryer!

360 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 1 uur 30 min. wachten

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Zeef de bloem, suiker, baksoda, cacaopoeder en het zout boven een mengkom.

  2. Meng in een tweede kom 80 ml olie (per cake), de amandeldrink, ahornsiroop en het vanille-extract.

  3. Verwarm de airfryer voor op 160 °C. Vet de springvorm in met de rest van de olie en bekleed de bodem met bakpapier.

  4. Voeg de natte ingrediënten toe aan de droge ingrediënten en roer 3 min. met een garde. Schep het beslag in de springvorm. Bak de cake ca. 1 uur in de airfryer.

  5. Laat de cake 15 min. afkoelen, haal uit de springvorm en snijd horizontaal door. Verdeel de frambozenjam over de onderste cakelaag en leg de bovenste laag er weer op. Laat nog 15 min. afkoelen.

  6. Snijd de cake in 8 punten en serveer.

Chocoladecake uit de airfryer

Chocoladecake is altijd een goed idee. En nu maak je 'm ook nog eens vegan én in de airfryer!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig