Omelet met tomaat en toast

Een omelet is altijd een goed ontbijt. Zeker als je 'm maakt met tomaat en serveert op knapperige toast.

400 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de bosui in dunne ringen en de tomaten in blokjes van ca. 1 cm. Verhit de olie in een hapjespan en bak de bosui 3 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de tomaat en tuinerwten toe en bak 1 min. mee.

  2. Klop ondertussen de eieren los met de cottagecheese, peper en eventueel zout. Giet het ei-cottagecheesemengsel bij de groente in de pan. Laat met de deksel op de pan in 10-12 min. stollen.

  3. Rooster ondertussen de sneetjes brood. Leg een bord op de omelet en keer samen met de pan om. Snijd de omelet in 8 punten en serveer op de toast.

Omelet met tomaat en toast

Een omelet is altijd een goed ontbijt. Zeker als je 'm maakt met tomaat en serveert op knapperige toast.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig