Vegan eenpansgerecht met rulstukjes, aardappel en sperziebonen

Een vegan avg'tje. Met rulstukjes, aardappel en sperziebonen is dat lekker voor de afwisseling.

410 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een grote hapjespan op middelhoog tot hoog vuur en bak de aardappelpartjes en rulstukjes ca. 15 min. op middelhoog vuur gaar. Schep regelmatig om.

  2. Snijd ondertussen de knoflook fijn en voeg samen met de sperziebonen en gerookte-paprikapoeder toe. Bak nog 6-7 min. tot alles knapperig en gaar is.

  3. Snijd ondertussen de peterselie fijn en halveer de cherrytomaten. Voeg de laatste minuut de cherrytomaten en peterselie toe en breng op smaak met de azijn, peper en eventueel zout.

Vegan eenpansgerecht met rulstukjes, aardappel en sperziebonen

Een vegan avg'tje. Met rulstukjes, aardappel en sperziebonen is dat lekker voor de afwisseling.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig