Hak de walnoten grof. Snijd de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van ca. een ½ cm. Meng de bietjes met de appel, roomkaas, walnoten en azijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de broodjes open, verdeel de bietensalade erover en garneer met de tuinkers en de rest van de walnoten.
Volkorenbroodje met romige bieten-appelsalade
Deze romige salade met bietjes, appel, roomkaas en walnoten is het perfecte gezonde broodbeleg!
Volkorenbroodje met romige bieten-appelsalade
Deze romige salade met bietjes, appel, roomkaas en walnoten is het perfecte gezonde broodbeleg!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD168162_220x162_JPG.jpg)
4 personen
400 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Hak de walnoten grof. Snijd de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van ca. een ½ cm. Meng de bietjes met de appel, roomkaas, walnoten en azijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de broodjes open, verdeel de bietensalade erover en garneer met de tuinkers en de rest van de walnoten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
25 g ongebrande walnoten
1 Elstar appel
200 g koelverse geraspte bietjes
150 g roomkaas bieslook
1 el wittewijnazijn
4 volkorenbollen
½ bakje tuinkers