Tonijnsandwich met bietensalade

De basis: speltbrood. De vulling: een mengsel van tonijn met roomkaas en bietjes. Erbij: bietensalade!

705 kcal

(Voedingswaarden)

12 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Laat de tonijn uitlekken en meng met de roomkaas, peper en eventueel zout. Snijd de augurken in de lengte in dunne plakken.

  2. Besmeer 8 sneetjes brood aan één kant met het tonijnmengsel. Verdeel de augurk en de helft van de bietjes erover. Leg steeds 2 belegde sneetjes brood met het beleg naar boven op elkaar en dek af met een onbelegd sneetje. Steek in elke sandwich 2 satéprikkers en snijd de sandwich voorzichtig schuin door.

  3. Doe de radijsmix en de rest van de bietjes in een schaal. Meng de olie, azijn, peper en eventueel zout tot een dressing en meng door de salade. Hak de walnoten grof en strooi erover. Serveer de sandwich met de salade.

  • combinatietipLekker met groentechips.

Gerelateerde recepten

Tonijnsandwich met bietensalade

De basis: speltbrood. De vulling: een mengsel van tonijn met roomkaas en bietjes. Erbij: bietensalade!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig