Wraps met tonijn, roomkaas en rodekool

Prep je wrap: altijd een winner en zo gemaakt. Besmeer een wrap met verse roomkaas, leg er tonijn en rodekool op en rol 'm op. Voor school, werk of gewoon thuis.

420 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de mais in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Laat de tonijn uitlekken, vang 1 el olie (per 4 personen) op. Snijd de bieslook fijn. Meng de rodekool met de tonijnolie, azijn en bieslook.

  2. Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Besmeer de wraps met de roomkaas. Verdeel de rucola, mais, tonijn en rodekool erover. Vouw eerst de brede onderste kant over de vulling en dan de zijkanten naar binnen en rol verder op. Snijd schuin door en serveer.

  • bereidingstipGeen gesneden rodekool? Je kunt ook 150 g rodekool gebruiken, snijd deze in dunne reepjes.
  • bereidingstipMeng de rest van de rodekool met een ½ appel in stukjes, 1 el rozijnen en een dressing van 1 el (truffel)mayonaise en 1 el yoghurt of olie, peper en eventueel zout. Bestrooi met wat geroosterde noten. Lekker voor de lunch.

Gerelateerde recepten

Wraps met tonijn, roomkaas en rodekool

Prep je wrap: altijd een winner en zo gemaakt. Besmeer een wrap met verse roomkaas, leg er tonijn en rodekool op en rol 'm op. Voor school, werk of gewoon thuis.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig