Doe de mais in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Laat de tonijn uitlekken, vang 1 el olie (per 4 personen) op. Snijd de bieslook fijn. Meng de rodekool met de tonijnolie, azijn en bieslook.
Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Besmeer de wraps met de roomkaas. Verdeel de rucola, mais, tonijn en rodekool erover. Vouw eerst de brede onderste kant over de vulling en dan de zijkanten naar binnen en rol verder op. Snijd schuin door en serveer.
Wraps met tonijn, roomkaas en rodekool
Prep je wrap: altijd een winner en zo gemaakt. Besmeer een wrap met verse roomkaas, leg er tonijn en rodekool op en rol 'm op. Voor school, werk of gewoon thuis.
- bereidingstipGeen gesneden rodekool? Je kunt ook 150 g rodekool gebruiken, snijd deze in dunne reepjes.
- bereidingstipMeng de rest van de rodekool met een ½ appel in stukjes, 1 el rozijnen en een dressing van 1 el (truffel)mayonaise en 1 el yoghurt of olie, peper en eventueel zout. Bestrooi met wat geroosterde noten. Lekker voor de lunch.
Wraps met tonijn, roomkaas en rodekool
Prep je wrap: altijd een winner en zo gemaakt. Besmeer een wrap met verse roomkaas, leg er tonijn en rodekool op en rol 'm op. Voor school, werk of gewoon thuis.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD170089_220x162_JPG.jpg)
4 personen
420 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de mais in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Laat de tonijn uitlekken, vang 1 el olie (per 4 personen) op. Snijd de bieslook fijn. Meng de rodekool met de tonijnolie, azijn en bieslook.
Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Besmeer de wraps met de roomkaas. Verdeel de rucola, mais, tonijn en rodekool erover. Vouw eerst de brede onderste kant over de vulling en dan de zijkanten naar binnen en rol verder op. Snijd schuin door en serveer.
bereidingstip:Geen gesneden rodekool? Je kunt ook 150 g rodekool gebruiken, snijd deze in dunne reepjes.
bereidingstip:Meng de rest van de rodekool met een ½ appel in stukjes, 1 el rozijnen en een dressing van 1 el (truffel)mayonaise en 1 el yoghurt of olie, peper en eventueel zout. Bestrooi met wat geroosterde noten. Lekker voor de lunch.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
190 g maiskorrels in blik
290 g tonijnstukken in olijfolie
10 g verse bieslook
150 g biologische gesneden rodekool
1 el wittewijnazijn
4 tortillawraps
150 g zuivelspread knoflook en kruiden
40 g rucola