Vegan havermoutpap met framboos

Van deze vegan havermoutpap met framboos word je framblij!

355 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de havermout en de amandeldrink in een pan, breng aan de kook en laat in 8-10 min. op laag vuur inkoken tot pap. Roer regelmatig. Hak ondertussen de pistachenoten grof.

  2. Halveer ondertussen het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Verwarm de frambozen in een steelpan met het merg op middelhoog vuur ca. 3 min. en prak met een vork tot een puree.

  3. Verdeel de havermoutpap over de kommen. Schep de frambozenpuree erover en maak met een lepel een mooie ‘swirl’. Garneer met de gehakte pistachenoten.

  • variatietip Ook lekker met blauwe bessen in plaats van frambozen.

Vegan havermoutpap met framboos

Van deze vegan havermoutpap met framboos word je framblij!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig