Bladerdeeghapjes met feta- en paprikavulling

Van deze bladerdeegsnacks met feta ga je bijna van borden gooien, zo lekker zijn ze. Vul je bladerdeeghapjes met feta, kalamataolijven en paprikareepjes, even de oven in en eet smakelijk!

135 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de geroosterde paprika in blokjes van een ½ cm. Snijd de peterselie en olijven grof en doe in een mengkom. Verkruimel de feta erboven en schep erdoor. Breng op smaak met peper.

  2. Maak 6 bladerdeegbakjes t/m stap 4 van het basisrecept. Vul de afgekoelde bakjes met het paprika-fetamengsel.

  • Bladerdeegbakjes met feta- en paprikavulling

    Instructievideo - 00:49 min.

Bladerdeeghapjes met feta- en paprikavulling

Van deze bladerdeegsnacks met feta ga je bijna van borden gooien, zo lekker zijn ze. Vul je bladerdeeghapjes met feta, kalamataolijven en paprikareepjes, even de oven in en eet smakelijk!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig