Frisse orzosalade met feta en olijven

Orzo, feta en olijven, een fijne combinatie in een salade. Plus: óók fijn als bijgerecht voor bij de BBQ.

440 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

  2. Snipper ondertussen de rode ui. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Snijd de olijven in stukken en verkruimel de feta. Snijd de munt fijn.

  3. Meng de orzo met de rode ui, munt, olijven, feta, olie, het citroensap en -rasp. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Frisse orzosalade met feta en olijven

Orzo, feta en olijven, een fijne combinatie in een salade. Plus: óók fijn als bijgerecht voor bij de BBQ.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig