Watermeloensalade met tonijn en feta

Watermeloen en feta, wat een duo! Een heerlijke salade voor een zomerse dag.

590 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de komkommer in de lengte en snijd in plakken. Snijd de ui in halve ringen. Doe de komkommer en ui met de azijn in een kom en laat staan tot gebruik.

  2. Laat de tonijn uitlekken, maar vang een halve eetlepel olie per persoon op.

  3. Snijd de feta in blokjes en scheur de blaadjes van het basilicum grof. Halveer de watermeloenstukjes.

  4. Schep de komkommer, ui, azijn, tonijn, opgevangen olie, feta, het basilicum, de watermeloen en olijven voorzichtig door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de ciabattina's in plakken en serveer erbij.

Gerelateerde recepten

Watermeloensalade met tonijn en feta

Watermeloen en feta, wat een duo! Een heerlijke salade voor een zomerse dag.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig