Spaghetti met spekjes, tomaat en peterselie

Elke pasta met spekjes is wat ons betreft een blijvertje. Dat geldt dus ook voor deze spaghetti met spekjes, tomaat en peterselie. Oeh, en kaas niet te vergeten!

545 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de uien in halve ringen en de knoflook fijn. Snijd de peterselie fijn, bewaar de stelen en het blad apart.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui, knoflook, peterseliestelen en spekreepjes 5 min. op middelhoog vuur.

  3. Snijd ondertussen de tomaten in blokjes van 1 cm. Voeg de tomaat toe en bak 10 min. mee. Roer regelmatig.

  4. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, maar vang 150 ml kookvocht (per 4 personen) op.

  5. Voeg de pasta met het kookvocht en de peterselie toe aan de tomaat en verwarm 2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  6. Verdeel de pasta over de borden en rasp de kaas erover.

Spaghetti met spekjes, tomaat en peterselie

Elke pasta met spekjes is wat ons betreft een blijvertje. Dat geldt dus ook voor deze spaghetti met spekjes, tomaat en peterselie. Oeh, en kaas niet te vergeten!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig