Geroosterde aardappelsalade met rode biet en makreel

Overgebleven restjes aardappel lenen zich perfect als bedje voor andere ingrediënten. Dat bewijst ook deze aadrappelsalade met rode biet en makreel.

295 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de rode ui in dunne halve ringen. Haal de bladeren van de kropsla los en scheur de grote bladeren in stukken. Snijd de bieten in parten en meng met ⅓ van de azijn.

  2. Meng de ui, sla en geroosterde aardappelen met de rest van de azijn en de olie. Schep de biet er voorzichtig door en breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat de makreel uitlekken en verdeel in stukken over de salade.

Geroosterde aardappelsalade met rode biet en makreel

Overgebleven restjes aardappel lenen zich perfect als bedje voor andere ingrediënten. Dat bewijst ook deze aadrappelsalade met rode biet en makreel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig