Pasta met crème fraîche-tomatensaus 

Romige crème fraîche en zoetzure tomatensaus komen samen tot een heerlijke pastasaus. Buon appetito!

645 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Snipper ondertussen de ui. Snijd de knoflook fijn en de tomaten in kleine blokjes.

  3. Verhit de olie in een pan en bak de ui, knoflook en tomatenpuree 3 min. op middelhoog vuur. Roer regelmatig. Voeg de tomatenblokjes en suiker toe en bak 3 min. mee.

  4. Zet het vuur laag, voeg de crème fraîche toe en roer door. Scheur de basilicumblaadjes grof en voeg ⅔ toe aan de saus.

  5. Giet de pasta af en meng door de saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Rasp de kaas erboven en garneer met de rest van het basilicum.

Gerelateerde recepten

Pasta met crème fraîche-tomatensaus 

Romige crème fraîche en zoetzure tomatensaus komen samen tot een heerlijke pastasaus. Buon appetito!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig