Bagel met zuivelspread, banaan en walnoten

De combinatie zuivelspread, banaan en knapperige walnoten wil jij op een bagel proberen. Een perfect ontbijt- of lunchrecept dat snel en gemakkelijk te maken is.

505 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 3 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 170 °C. Bak de sesambagels (afbak) af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur en rooster de ongebrande walnoten in 5 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord en hak grof. Snijd de bananen in plakjes.

  2. Snijd de bagels in de lengte doormidden en besmeer alle snijkanten met de zuivelspread naturel en verdeel de plakjes banaan erover. Bestrooi met een het kaneel, de walnoten en besprenkel met de ahornsiroop.

Bagel met zuivelspread, banaan en walnoten

De combinatie zuivelspread, banaan en knapperige walnoten wil jij op een bagel proberen. Een perfect ontbijt- of lunchrecept dat snel en gemakkelijk te maken is.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig