Verwarm de oven voor op 170 °C en laat de bramen ontdooien. Halveer de bagels in de lengte en rooster ca. 10 min. in de oven.
Hou ondertussen 8 bramen (per 4 personen) apart, prak de rest van de ontdooide bramen grof en meng met de zuivelspread. Snijd de bananen in plakjes en halveer de achtergehouden bramen.
Besmeer de snijkanten van de bagels met de bramenspread en verdeel de plakjes banaan en bramen erover. Bestrooi met kaneel.
Geroosterde bagel met banaan en bramenspread
Meer fruit eten? Gebruik je fruit als broodbeleg zoals op deze geroosterde bagel. Je kunt elk fruit nemen dat je wilt, wij kiezen deze keer voor banaan en bramen.
- bereidingstipJe kunt de spread 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
- dieettipMeer vezels? Gebruik dan een volkorenbroodje in plaats van een bagel.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Geroosterde bagel met banaan en bramenspread
Meer fruit eten? Gebruik je fruit als broodbeleg zoals op deze geroosterde bagel. Je kunt elk fruit nemen dat je wilt, wij kiezen deze keer voor banaan en bramen.
4 personen
380 kcal
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170 °C en laat de bramen ontdooien. Halveer de bagels in de lengte en rooster ca. 10 min. in de oven.
Hou ondertussen 8 bramen (per 4 personen) apart, prak de rest van de ontdooide bramen grof en meng met de zuivelspread. Snijd de bananen in plakjes en halveer de achtergehouden bramen.
Besmeer de snijkanten van de bagels met de bramenspread en verdeel de plakjes banaan en bramen erover. Bestrooi met kaneel.
bereidingstip:Je kunt de spread 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
dieettip:Meer vezels? Gebruik dan een volkorenbroodje in plaats van een bagel.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
150 g diepvries bramen
4 sesambagels afbak
200 g zuivelspread light
2 bananen
½ tl gemalen kaneel