Knakworst in bladerdeeg uit de airfryer

Ja hoor, ook knakworst in bladerdeeg kan in de airfryer.

340 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Verwarm de airfryer voor op 200 °C.

  2. Snijd de plakjes bladerdeeg elk in 4 gelijke vierkanten en snijd deze vierkanten diagonaal door zodat de totaal 32 driehoekjes krijgt. Bestrijk de driehoekjes met behulp van de bakkwast met mosterd en bestrooi met de kaas.

  3. Leg een knakworstje op het velletje bladerdeeg en rol het deeg om het worstje. Herhaal met de rest van de worstjes.

  4. Klop het ei los. Bestrijk elk stukje deeg met ei en bak de worstjes met bladerdeeg in 3 delen in de airfryer in ca. 10 min. goudgeel en gaar. Lekker met mosterd-mayonaise.

  • combinatietip Lekker met mosterd-mayonaise.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Knakworst in bladerdeeg uit de airfryer

Ja hoor, ook knakworst in bladerdeeg kan in de airfryer.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig