Nicecream met aardbeien in een hoorntje

Ook zonder ijsmachine maak je een heerlijk smeuïg bolletje ijs. I scream, you scream, we all scream for nicecream!

275 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 6 uur wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1.  Snijd de bananen in plakjes en doe in een diepvrieszakje. Leg minimaal 4 uur in de vriezer.  Schud na 1 uur even los, zodat niet alles aan elkaar vastvriest.

  2. Doe de bevroren stukjes banaan en diepvriesaardbei met het vanille-extract, de melk en eventueel zout in de keukenmachine, laat deze ca. 2-3 min. draaien tot een glad en romig ‘ijs’.

  3. Doe het ijs in een diepvriesbak en zet 2 uur in de vriezer om harder worden. Schep eventueel halverwege om.

  4. Haal het ijs uit de vriezer en schep met de ijslepel op elk ijshoorntje 1 à 2 bollen

Gerelateerde recepten

Nicecream met aardbeien in een hoorntje

Ook zonder ijsmachine maak je een heerlijk smeuïg bolletje ijs. I scream, you scream, we all scream for nicecream!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig