Conimex

Thaise vegetarische gele curry van Conimex (advertentie)

Koken met Conimex: een heerlijke milde vegetarische gele curry met oesterzwam naar 'Thais' recept. Met kerrie, citroengras, laos, gember en knoflook.

695 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst.

  2. Snij de ui in halve ringen en de broccoli in roosjes.

  3. Kook de broccoli ca. 5 min. voor.

  4. Bak de ui en zoete aardappel ca. 5 min. in de wokolie op middelhoog vuur.

  5. Zet het vuur laag en voeg de currypasta, kokosmelk, het water, uitgelekte mais en broccoli toe. Breng al roerend aan de kook en laat 5 min. zachtjes doorkoken. Check ondertussen of de aardappel gaar is.

  6. Serveer de curry met de gekookte rijst en bestrooi met de pinda's.

  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Conimex. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • serveertipVoeg ook eens vers gehakte koriander, Thaise basilicum of lente-ui toe.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Thaise vegetarische gele curry van Conimex (advertentie)

Koken met Conimex: een heerlijke milde vegetarische gele curry met oesterzwam naar 'Thais' recept. Met kerrie, citroengras, laos, gember en knoflook.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig