Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snij de ui in halve ringen en de broccoli in roosjes.
Kook de broccoli ca. 5 min. beetgaar.
Verhit de wokolie in een koekenpan en bak de kip lichtbruin en gaar. Voeg de ui toe en bak 3 min.
Zet het vuur laag en voeg de currypasta, kokosmelk, het water en de broccoliroosjes toe. Breng al roerend aan de kook en laat 2-3 min. zachtjes doorkoken.
Serveer de curry met de gekookte rijst en bestrooi met een handje cashewnoten.
Thaise Gele Curry met kip en rijst van Conimex (advertentie)
Koken met Conimex: een heerlijke en milde Thaise Gele Curry met broccoli en kip met de Thaise Curry Paste van Conimex.
- algemeenDit recept is ontwikkeld door Conimex. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Thaise Gele Curry met kip en rijst van Conimex (advertentie)
Koken met Conimex: een heerlijke en milde Thaise Gele Curry met broccoli en kip met de Thaise Curry Paste van Conimex.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD192460_220x162_JPG.jpg)
3 personen
720 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snij de ui in halve ringen en de broccoli in roosjes.
Kook de broccoli ca. 5 min. beetgaar.
Verhit de wokolie in een koekenpan en bak de kip lichtbruin en gaar. Voeg de ui toe en bak 3 min.
Zet het vuur laag en voeg de currypasta, kokosmelk, het water en de broccoliroosjes toe. Breng al roerend aan de kook en laat 2-3 min. zachtjes doorkoken.
Serveer de curry met de gekookte rijst en bestrooi met een handje cashewnoten.
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door Conimex. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 3 personen)
225 g pandanrijst
1 ui
200 g broccoli
2 el Conimex wokolie
250 g kipfiletblokjes
90 g Conimex gele curry paste
200 ml kokosmelk
100 ml water
25 g cashewnoten