Vegan 'boter' met geroosterde specerijen

Rooster Midden-Oosterse specerijen, combineer met vegan 'boter' en zeezout et voilà: heerlijk met een stokbroodje bij de borrel dit weekend.

195 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 1 uur wachten

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin ovengroentemix 2 min. op middelhoog vuur. Doe de droomboter in een hakmolen van een staafmixer, voeg de specerijen en het grove zeezout toe en mix kort. Schep de specerijenboter op een stuk vershoudfolie en vorm met behulp van de folie tot een rol. Vouw de folie dicht en laat de boter in de koelkast in 1 uur opstijven.

  • bewaartipDit vegan alternatief voor kruidenboter kun je 1 week van tevoren maken. Bewaar in de koelkast.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Vegan 'boter' met geroosterde specerijen

Rooster Midden-Oosterse specerijen, combineer met vegan 'boter' en zeezout et voilà: heerlijk met een stokbroodje bij de borrel dit weekend.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig