Wrap met tonijnsalade met appel en paprika

Tonijnsalade en appel vormen een heerlijke combinatie waar elk kind vrolijk van wordt. Een feestje in de broodtrommel, vooral als je er deze wrap met tonijnsalade, appel en paprika van maakt.

370 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de rode ui. Maak de rode paprika schoon en snijd in reepjes. Snijd de appel in blokjes van een ½ cm. Snijd de platte peterselie fijn. Laat de tonijnstukken in olijfolie uitlekken, vang de olie op. Meng in een kom de tonijn met 1 el van de opgevangen olie (per 4 personen) en de yogonaise. Meng de rode ui, appel en peterselie erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Besmeer de tortilla’s met de tonijnsalade en verdeel de paprika erover. Rol strak op en snijd elke wrap in 8 stukken.

  • vegatipVervang de tonijn door een plantaardig alternatief voor tonijn.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wrap met tonijnsalade met appel en paprika

Tonijnsalade en appel vormen een heerlijke combinatie waar elk kind vrolijk van wordt. Een feestje in de broodtrommel, vooral als je er deze wrap met tonijnsalade, appel en paprika van maakt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig