Volkorenwraps met cottagecheese, peer en pindakaas

Deze volkorenwraps met cottagecheese, peer en pindakaas zijn hartig én zoet tegelijk. Een leuke afwisseling van het standaard bammetje in de broodtrommel.

495 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de volkorentortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de conference-peren (schoongeboend) in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in dunne plakjes. Hak de ongebrande amandelen grof. Besmeer de tortilla’s met 100% pindakaas naturel en de cottagecheese en verdeel de peer en amandelen erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Rol de tortilla’s strak op en snijd elke wrap in 8 stukken.

Volkorenwraps met cottagecheese, peer en pindakaas

Deze volkorenwraps met cottagecheese, peer en pindakaas zijn hartig én zoet tegelijk. Een leuke afwisseling van het standaard bammetje in de broodtrommel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig