Vegetarische oesterzwammen-shoarma

Deze oesterzwamshoarma is vegetarisch, is gemaakt met heerlijke specerijen en staat binnen 15 minuten op tafel.

15 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Scheur alle oesterzwammen in reepjes van een ½ cm dik. Verhit de olie in een hapjespan voeg de zwammen, alle specerijen en het zout toe en roerbak 10 min. op middelhoog vuur. Draai het vuur wat hoger en bak nog 2-3 min tot sommige stukjes een beetje aanbakken.

  • combinatietipLekker op een pita of Libanees platbrood met o.a. ingelegde rodekool, plakjes komkommer, plakjes tomaten, fijngesneden ingelegde citroen en (vegan) knoflooksaus. Let op met de knoflooksaus is dit gerecht niet meer lactosevrij.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Vegetarische oesterzwammen-shoarma

Deze oesterzwamshoarma is vegetarisch, is gemaakt met heerlijke specerijen en staat binnen 15 minuten op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig