Verwarm de oven voor op 220 °C. Bestrooi de pizzabodems met de geraspte mozzarella en bak de pizza’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer ondertussen de tomaten.
Haal de pizza’s uit de oven en beleg met de rucola, carpaccio en de Parmezaanse kaas en pijnboompitten uit de verpakking. Verdeel de tomaten erover en besprenkel met de truffelmayo uit de verpakking en de truffelolie. Bestrooi met versgemalen peper en eventueel zout.
Pizza carpaccio
Truffelolie, carpaccio, mozzarella en tomaten op een knapperige pizzabodem, met romige truffelmayo als kers op de ... pizza!
10 min. bereiden / 10 min. oventijd
6 ingrediënten
- combinatietipLekker met een frisse salade van rucola, tomaten, rode ui, olijfolie en balsamico-azijn.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Pizza carpaccio
Truffelolie, carpaccio, mozzarella en tomaten op een knapperige pizzabodem, met romige truffelmayo als kers op de ... pizza!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD182038_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
2 personen
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bestrooi de pizzabodems met de geraspte mozzarella en bak de pizza’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer ondertussen de tomaten.
Haal de pizza’s uit de oven en beleg met de rucola, carpaccio en de Parmezaanse kaas en pijnboompitten uit de verpakking. Verdeel de tomaten erover en besprenkel met de truffelmayo uit de verpakking en de truffelolie. Bestrooi met versgemalen peper en eventueel zout.
combinatietip:Lekker met een frisse salade van rucola, tomaten, rode ui, olijfolie en balsamico-azijn.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
2 pizzabodems houtoven naturel
100 g geraspte mozzarella
100 g snoepgroente tomatenmix
20 g rucola
120 g AH Excellent greenfields carpaccio met truffelmayonaise
2 tl truffelolie