Spoom van citroen en stoofpeer

Dit verfrissende drankje met sorbetijs en citroen neutraliseert de smaakpapillen. Dat maakt de spoom van citroen en stoofpeer ideaal als tussengerecht. Zo ben je weer helemaal klaar voor de volgende gang!

120 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Boen de citroen schoon, snijd de gele schil van de vrucht en snijd in heel dunne reepjes (of gebruik een zesteur).

  2. Doe de citroensorbet met het vers geperst sap cranberry peer appel en de mousserende wijn in een blender en meng tot een glad geheel.

  3. Schenk in de champagneflûtes en garneer met de citroenschil. Serveer direct.

Spoom van citroen en stoofpeer

Dit verfrissende drankje met sorbetijs en citroen neutraliseert de smaakpapillen. Dat maakt de spoom van citroen en stoofpeer ideaal als tussengerecht. Zo ben je weer helemaal klaar voor de volgende gang!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig