Schenk het sap in een ijsblokjesvorm en vries minimaal 5 uur in.
Verdeel de prosecco over de flûtes. Doe in elk glas 2 sap-ijsblokjes. Verdeel de granaatappelpitjes over de glazen en serveer.
Pink prosecco
Proosten met vriendinnen? Dat vraagt om een roze cocktail met bubbels.
Pink prosecco
Proosten met vriendinnen? Dat vraagt om een roze cocktail met bubbels.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_110126_220x162_JPG.jpg)
4 personen
90 kcal
5 min. bereiden
5 uur wachten
Aan de slag
Schenk het sap in een ijsblokjesvorm en vries minimaal 5 uur in.
Verdeel de prosecco over de flûtes. Doe in elk glas 2 sap-ijsblokjes. Verdeel de granaatappelpitjes over de glazen en serveer.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
200 ml vers sap appel-peer-framboos
400 ml AH Excellent prosecco
20 g verse granaatappelpitjes
Dit heb je nodig
champagneflûtes