AH gesneden verspakket Mediterrane stoof met kabeljauw

Vanavond een visje? Ga voor dit handige verspakket met smaken uit de Méditerranée.

40 min. bereiden / 30 min. oventijd

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Halveer de krieltjes en cherrytomaten. Snijd de knoflook fijn. Meng de krieltjes met ⅔ van de olie en verdeel over een bakplaat/ovenschaal.

  2. Rooster de krieltjes 25-30 min. in het midden van de oven tot ze goudbruin en gaar zijn. Schep halverwege om.

  3. Verhit de rest van de olie in een ruime wok of hapjespan. Bak de groentemix met paprika 3-5 min. op middelhoog vuur. Voeg in de laatste minuut de knoflook en kruidenmix met oregano toe en bak mee.

  4. Voeg de tomatenpuree, olijven, gehalveerde cherrytomaten en het water toe en breng het geheel aan de kook.

  5. Snijd de kabeljauwfilet in stukken van ca. 5 cm en leg op het groentemengsel. Laat het geheel afgedekt op laag vuur 15 min. stoven.

  6. Serveer de geroosterde krieltjes met de gestoofde groente en kabeljauw.

  • vegatipVervang voor een vegetarisch gerecht de kabeljauwfilet door 400 g AH Witte bonen.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

AH gesneden verspakket Mediterrane stoof met kabeljauw

Vanavond een visje? Ga voor dit handige verspakket met smaken uit de Méditerranée.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig