Kook de eieren in 9 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in stukjes.
Snijd ondertussen de bieslook fijn. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil van de vrucht. Meng de Griekse yoghurt met 1 tl citroenrasp (per 4 personen) en schep om met het ei, de bieslook en kerriepoeder. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Gezonde eiersalade
Makkelijk en gezond: deze eiersalade voldoet aan de richtijnen van de Schijf van Vijf en is ook nog eens glutenvrij. Wat goed!
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gezonde eiersalade
Makkelijk en gezond: deze eiersalade voldoet aan de richtijnen van de Schijf van Vijf en is ook nog eens glutenvrij. Wat goed!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD187026_220x162_JPG.jpg)
4 personen
120 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 9 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in stukjes.
Snijd ondertussen de bieslook fijn. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil van de vrucht. Meng de Griekse yoghurt met 1 tl citroenrasp (per 4 personen) en schep om met het ei, de bieslook en kerriepoeder. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
6 scharreleieren
10 g verse bieslook
1 biologische citroen
4 el yoghurt Griekse stijl 0%
½ tl kerriepoeder