Snelle stamppot met paksoi en ketjap-paddenstoelen

Razendsnelle stamppot in 15 minuten? Zeker! Dankzij de aardappelpuree heb je het in een handomdraai gefikst. Nog even anders dan anders: we maken 'm met paksoi en gebakken champignon met ketjap. Lekker met pinda's on top voor een extra bite.

530 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de champignons in kwarten. Verhit de helft van de olie en bak de champignons 8-10 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om en druk af en toe een beetje aan, zodat ze goed aanbakken. Draai het vuur tot middelhoog. Voeg de ketjap toe en bak nog 1 min.

  2. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pinda’s goudbruin.

  3. Snijd ondertussen de paksoi en bosui in repen van 1 cm. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de paksoi, bosui en kerrie 5 min. Voeg de aardappelpuree toe en verwarm mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de stamppot over de borden en verdeel daar de champignons en pinda’s over.

  • combinatietipOok lekker met uitgebakken spekjes. Bak mee met de champignons of in plaats van de champignons.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Snelle stamppot met paksoi en ketjap-paddenstoelen

Razendsnelle stamppot in 15 minuten? Zeker! Dankzij de aardappelpuree heb je het in een handomdraai gefikst. Nog even anders dan anders: we maken 'm met paksoi en gebakken champignon met ketjap. Lekker met pinda's on top voor een extra bite.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig