Aardbei-perzikyoghurt met geroosterd fruit (advertorial)

Verrassend, dit ontbijt met vruchtenyoghurt en fruit uit de oven. Wat frisse, fijngesneden munt maakt het af. Zo lijkt het net alsof je de dag met een toetje begint.

220 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers een halve vrucht uit. Snijd de perziken elk in 8 parten en snijd de blaadjes van de munt fijn.

  2. Schep de fruitmix en perzik om met een ½ el citroensap (per persoon), het citroenrasp, vanille-extract en de helft van de munt. Verdeel over de ovenschaal en rooster ca. 20 min. in de oven.

  3. Verdeel de yoghurt en het geroosterde fruit met het sap over kommen en bestrooi met de rest van de munt.

Aardbei-perzikyoghurt met geroosterd fruit (advertorial)

Verrassend, dit ontbijt met vruchtenyoghurt en fruit uit de oven. Wat frisse, fijngesneden munt maakt het af. Zo lijkt het net alsof je de dag met een toetje begint.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig